برترین بیمارستان‌های جهان در سال ۲۰۲۰

بیمارستان‌هایی که در دوران کرونا دوام می‌آورند،بزرگترین برنده‌های دوران پساکرونایی خواهند بود

در مطلب قبلی به آخرین وضعیت صنعت گردشگری سلامت و روند عادی‌سازی پس از آن پرداختیم. در بین قطب‌هایی که بیشترین فشار و ضرر را در طول دوران کرونا متحمل شدند، بی‌شک سیستم پزشکی هم در بخش خصوصی و هم در بخش عمومی در صدر قرار دارد. برای بسیاری از این بیمارستان‌ها و برند جهانی آن‌ها گردشگری سلامت یکی از جبهه‌های اصلی کسب درآمد بود و قطع یکباره جریان بیمارهای بین‌المللی همزمان با فشار عظیم بیماران کرونایی بسیاری از این امپراطوری‌های درمانی را تا نزدیکی فروپاشی برد و بسیاری از رقبای کوچک‌تر آن‌ها را نیز نابود کرد.

اما این رنجش قهرمانانه برای بهبودی بیماران در عصر کرونا بی‌ثمر نخواهد بود: کارشناسان معتقدند در دوران پس از کرونا، شاهد انفجار تقاضای بین‌المللی برای درمان در کشورهای دیگر خواهیم بود و این بیمارستان‌ها که از پیش میز شهرت و آوازه جهانی داشتند، حالا با رقبای بسیار کمتر به راحتی در گردشگری سلامت قدرتمندتر از همیشه خواهند شد. در این مطلب به  عملکرد ۳ عدد اربرترین بیمارستان‌های سه قاره اروپا، آمریکا و آسیا در سال شوم ۲۰۲۰ می‌پردازیم.

بیمارستان مایو و کلینیک کلیولند

دو نماینده آمریکا در این لیست که به علت شباهت‌های بسیارشان و جلوگیری از اجحاف در حق باقی بیمارستان‌ها آن‌ها را با هم دیگر معرفی می‌کنیم.

بیمارستان مایو و کلینیک کلیولند دو ابرمجموعه بیمارستان‌ زنجیره‌ای خصوصی با تاریخچه‌های درخشان‌ در ایالات متحده آمریکا هستند که سال پس از سال در اغلب لیست‌های برترین بیمارستان‌های جایگاه یکم و دوم را به خود اختصاص می‌دهند.

از نظر تعداد بیمارستان‌ها در آمریکا نیز این دو زنجیره بزرگترین‌ها در ایالات متحده هستند. این دو بیمارستان که از قبل از همه‌گیری کرونا نیز در میان بزرگترین ارائه‌کنندگان خدمات گرشگری در آمریکا و جهان بودند، در طول همه‌گیری نیز توانستند علارغم مشکلات در خط مقدم سرویس‌دهی به بیکاران کرونایی در بخش خصوصی نیز درخشان عمل کنند. کلینیک کلیولند در خارج مرزهای ایالات متحده آمریکا در شعب خود در امارات متحده عربی، کانادا و لندن نیز توانست نقش خود را به خوبی ایفا کند. رده‌بندی بین‌المللی اغلب نشریه‌ها در سال ۲۰۲۰، علارغم تغییرات بی‌کران بخش درمانی به واسطه همه‌گیری جاری، بحران فشار بر کادر درمانی، کمبود منابع درمانی و قطع شدن بخش بزرگی از درآمد این بیمارستان‌ها به واسطه توقف جریان بیماران بین‌المللی، همچنان این دو بیمارستان را در صدر می‌بیند که بیش از پیش گواه عملکرد خارق‌العاده این دو مجموعه و آمادگی آن‌ها برای شرایط بحرانی است.

 

 

خواندن این مطالب هم توصیه می‌شود:

10 مقصد در حال ظهور در گردشگری سلامت دنیا

برند بزرگ و معتبر بیمارستان‌های هلیوس چگونه ساخته شد؟

بازیگران مختلف برندینگ گردشگری سلامت

 

 

بیمارستان شاریته برلین

بیمارستان شاریته (در فرانسوی به معنی «خیریه»)‌ آلمان در کنار مجموعه هلیوس این کشور یکی از بزرگترین و برترین بیمارستان‌های آلمان و سراسر قاره اروپا است.

اول شدن در لیست برترین بیمارستان‌های آلمان برای شاریته یک امر تکراری است. سال ۲۰۲۰ هشتمین سال پیاپی بود که این مجموعه سرشناس آلمانی توسط مجله فوکوس به عنوان برترین بیمارستان سال آلمان شناخته شد.

در سطح قاره سبز نیز این بیمارستان فاخر توسط مجله نوزیکر رده در صدر لیست برترین بیمارستان‌های اروپا قرار گرفت. شاریته یکی از پرافتخارترین و باپیشینه‌ترین بیمارستان‌های جهان است.

اولین شعبه این بیمارستان در قرن ۱۹، در هنگام جنگ بین فرانسه و آلمان در پادشاهی پروس برای سربازان مجروح تاسیس شد و از این رو نام شاریته را به خود گرفت.

در طول تاریخ خود این بیمارستان میزبان بسیاری از برندگان آلمانی جایزه‌ها‌ی شیمی و پزشکی نوبل بوده است. امروزه این بیمارستان تنها بیمارستان خصوصی مورد حمایت وزارت بهداشت آلمان است. در طول همه‌گیری کرونا، این بیمارستان نه‌تنها در خط مقدم مبارزه آلمان با کرونا قرار داشت،‌بلکه در تمامی شاخص‌های دیگر مانند سرطان و دیگر بیماری‌های نیاز عملکرد سالیانه خود را حفظ کرده و حتی در میان اولین بیمارستان‌های آلمانی بود که در شعب خود به آزمایش مراحل اولیه واکسن فایزر پرداخت.

 

بیمارستان جنرال سنگاپور (SGH)

بیمارستان جنرال سنگاپور که بیشتر با عنوان اختصاری اس‌جی‌اچ شناخته می‌شود، ۲۰۰ سال پیش در سال ۱۸۲۱ میلادی تاسیس شده و قدیمی‌ترین بیمارستان سازمان‌یافته در جنوب شرق آسیاست.

این بیمارستان توسط فرماندار بریتانیایی سنگاپور برای سربازان این کشور احداث شد اما تاریخ مدرن آن، پس از چند بار بازسازی و جا‌به‌جایی در سال ۱۹۲۶ شروع می‌شود. این بیمارستان در طول تاریخ به عنوان پایه اصلی سلامت و درمان در کشور سنگاپور عمل کرده. برای مثال، در اوایل قرن ۲۰ هنگامی که واکسن بسیاری از بیماری‌های مهلک مانند آنفلونزای اسپانیای، طاعون سیاه و آبله با چند دهه تاخیر وارد مشرق زمین می‌شد، بیشتر این واکسن‌ها چند سال زودتر از همسایه‌های سنگاپور توسط این بیمارستان تامین می‌شد.

امروزه نیز این بیمارستان در کنار بیمارتسان بین‌المللی بورمونگراد از کشور تایلند به عنوان برترین بیمارستان‌های جنوب شرق آسیا شناخته می‌شوند و در رده‌بنده‌های این منطقه در سال‌های نختلف کمتر سالی وجود دارد که یکی از این دو بیمارستان در رده‌های یکم و دوم نباشد.

عملکرد این بیمارستان در طول همه‌گیری کرونا نیز مانند دیگر اعضای این لیست مثال‌زدنی بوده. بیش از ۷۵ درصد واکسن‌های کرونای تزریق شده کرونا در کشور سنگاپور در سال ۲۰۲۰ در این بیمارستان تزریق شد و میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در این بیمارتسان نیز در شاخص بین‌المللی کمتر از ۷ در هزار بوده که یکی از بهترین رکوردها برای هر بیمارستانی در سطح جهان است. پیش‌بینی می‌شود قدرت این بیمارستان در گردشگری سلامت دوران پساکرونایی تا حد انحصار در سطح ملی نیز برسد.

 

کتاب گردشگری سلامت

 

 


پرونده ویژه کرونا

[blog_posts style=”m1″ share=”on” display=”category” format=”” category=”132″ pagination=”on” ad_count=”3″]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.