یک استارتاپ حوزه سلامت برنده جایزه ۱۰۰ هزاردلاری جیتکس شد!
در رقابت ۴۵۰ استارتاپ مسابقه سوپرنووا
سوپرنووا نام بخش مسابقهای نمایشگاه جیتکس دبی است. نمایشگاهی که یکی از بزرگترین نمایشگاههای حوزه فناوری دنیاست و امسال بیش از ۱۸۰۰ استارتاپ در بخش اکسپند نورص استار آن حضور داشتند. در مسابقه سوپرنووا هخم بیش از ۴۵۰ استارتاپ از ۸۰ کشور برای برند جوایز نقدی آن به رقابت پرداختند.
نکته جالب توجه این است که برنده امسال سوپرنووای جیتکس ۲۰۲۴ یک استارتاپ فناوری در حوزه پزشکی بود. استارتاپی از کشور لیتوانی به نام Longenesis.
این شرکت پیشگام سلامت دیجیتال با سرعت بخشیدن به توسعه درمانهای نوآورانه و افزایش مشارکت بیماران، ادعا می کند که مراقبت های بهداشتی قرن 21 را متحول میکند.
<<مدتورپرس در همکاری با طبمدتوریسم فناوریهای پیشرفته پزشکی و کسبوکارها و استارتاپهای جذاب این نمایشگاه را معرفی میکند.>>
لانجنیسس استارتاپی است که با مشارکت موسسات و بیمارستانها و دیگر مراکز پزشکی، و همینطور به میدان آوردن شرکتهای جهانی علوم زیستی و دولت های ملی، تأثیر مثبتی بر بیش از ۸۵۰ هزار بیمار در سراسر منطقه اتحادیه اروپا ، خاورمیانه و شمال آفرریقا داشته است.
امیل سیوندیوکوف، یکی از بنیانگذاران و مدیرعاملاین استارتاپ در مصاحبهای که پس از این برد و موفقیت داشت گفت: «همه چیز در استارتاپ ما در مورد تاکید روی ارزش پنهان دادهها در حوزه سلامت است. استارتاپ ما با درگیر کردن جمعیتهای گستردهتر و وارد کردن آنها به اشتراک گذاشتن دادهها، به درمان بیماری افراد کمک میکند. ما کاری میکنیم تا پزشکان سریعتر به افراد نیازمند دسترسی پیدا کنند. موفقیت در جیتکس و برندن جایزه ۱۰۰ هزاردلاری برای ما تازه شروع است. ما اینجا هستیم تا مرزهای جغرافیایی را برای تحقیقات مراقبتهای بهداشتی افزایش دهیم.»
بنیانگذار این استارتاپ پزشکی تاکید کرد در منطقه خلیج فارس، که آن را نقطه کانونی برای نوآوری های مراقبتهای بهداشتی میدانند در آینده حضور بیشتری خواهند داشت و تلاششان این است که خدمات خود را در آن گسترش دهند.
نکته جالب توجه دیگر اینکه برنده دوم این رقابت استارتاپی در نمایشگاه جینکس باز هم در حوزه سلامت اما اینبار تغذیه و غذا بود. استارتاپ پروفایل پرینت ( ProfilePrint) از سنگاپور که با برنده شدن ۶۰ هزار دلار به دومین استارتاپ برتر جیتکس ۲۰۲۴ تبدیل شد.
این استارتاپ در واقع پلتفرمی است که کیفیت مواد اولیه غذاها را رصد میکند. این استارتاپ مبتنی بر هوش مصنوعی جایگاه دوم را کسب کرد. ProfilePrint با استفاده از فناوری ثبت دیجیتالی هویت به عنوان سرویس (IDaaS)، دادههای مولکولی پیچیده را در اثر انگشت دیجیتالی خود ترکیب میکند و به شرکتهای کشاورزی امکان میدهد تا تصمیمات مبتنی بر داده را اتخاذ کنند که کیفیت و کارایی محصولات آنها را افزایش میدهد. به عبارتی رصد اصالت و کیفیت مواد غذایی و درنتیجه ارتقای سلامت غذایی با این فناوری تسهیل میشود.
مدتورپرس در همکاری با طبمدتوریسم فناوریهای پیشرفته پزشکی و کسبوکارها و استارتاپهای جذاب این نمایشگاه را معرفی میکند.
نظرات بسته شده است.