هند طب آیورودا را به هلند صادر می‌کند

قرار است هند و هلند برای ارتقای سطح توریسم درمانی در هر دو کشور با یکدیگر همکاری کنند. این پیشنهاد در سمیناری با عنوان «مشارکت هند و هلند در زمینه مراقبت‌های سلامتی نظیر طب آیورودا» در لایدن از سوی شیرپاد یسو ناییک، وزیر اتحادیه آیوش (که شامل دپارتمان های طب آیورودا ، یوگا، طب یونانی، طب سیدا و طب هومیوپاتی می باشد) مطرح شد.

طب آیورودا و تمایل اروپا به درمان‌های سنتی هند

منظور از آیورودا علم باستانی و کهن است که در هند مرکز توجه‌است، هرچند در کشورهای دیگر نیز در قالب طب جایگزین استفاده می‌شود. در طب آیوردا از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماران استفاده می‌شود.

طب آیورودا
طب آیورودا به عنوان یکی از درمان‌های سنتی پتانسیل بالایی برای جذب گردشگران اروپایی دارد.

 

به گفته ناییک، «هند بزرگترین تولید کننده طب عمومی است و پتانسیل فوق العاده‌ای برای سفر به هند به منظور درمان های متعارف و جایگزین مانند طب آیورودا وجود دارد.

جریان‌های پزشکی جایگزین در هند که آیوش نامیده می‌شود به درمان‌های پزشکی متفاوت از تضاددرمانی (آلوپاتی) مثل طب آیورودا، یوگا، یونانی، سیدها و هومئوپاتی اشاره دارد.

ناییک بر حوزه عمل و مشارکت دو کشور در بخش سلامت تأکید کرد و گفت: هند و هلند می‌توانند برای ارتقا سطح زندگی سالم با یکدیگر کار کنند. به گفته او با توجه به وجود شمار کثیری از پزشکان سطح بالا در هر دو کشور و حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر از مردم هند در هلند، کار ترویج درمان‌های پزشکی سنتی مانند طب آیورودا در اروپا آسان می‌شود.

در این زمینه وزیر مراقبت پزشکی و ورزش هلند نیز افزود: همکاری میان هند و هلند در زمینه مراقبت سلامتی می‌تواند با همکاری هر دو کشور در زمینه مسئله‌ای چون مقاومت آنتی بیوتیکی در کنار درمان‌های سنتی مانند طب آیورودا قوی‌تر شود.

در جمع بندی این سمینار، ونو راجامونی، سفیر هند در هلند نیز گفت که بزرگترین چالشی که هلند با آن روبرو است هزینه‌های بالا و نیاز به مراقبت‌های درمانی برای جمعیت سالمند است. درمان در هند می تواند جایگزین مناسبی باشد چرا که در مقایسه با هلند بسیار ارزان‌تر است و در همان حال درمان های سطح جهانی را تضمین می‌کند.

گفتنی است که هند و اروپا پیش از این نیز تجربه همکاری در زمینه موضوعات پزشکی را داشته اند. چند ماه پیش خبر مشارکت اتحادیه اروپا و هندوستان برای تولید واکسن انفولانزا منتشر شد. این همکاری در قالب پروژه تحقیقاتی افق ۲۰۲۰ صورت گرفته است.

منبع: Tourism News Live

نظرات بسته شده است.